Saturday 7 November 2015

Klassikkopostaus: Unelmakodin Sisustusaakkoset

A classic blog post about the letters of interior. This time in Finnish only, the English and Swedish version coming later.

A Auringonvalo. Mikään ei ole ihanampaa kuin ikkunoista sisään tulviva auringon valo. Arvaattekin varmaan, mitä lukee i-kirjaimen kohdalla... Osassa tämän postauksen kuvissa auringonvaloa riitti hieman jopa liiaksi asti. Alle olevaa maisemaa ihastelin opiskellessani työpöytäni ääressä, ihana syksyinen aurinko ja kellastuneet lehdet!



B Blommor. Instagram-tiliäni seuraavat varmasti jo tietävätkin, että rakastan tuoreita kukkia, ja no kukkia ylipäätään.








C Casa Stockmann. Paljon kauniita ja hinta-laatusuhteeltaan hyviä tavaroita. Käytän Casa Stockmannia paljon kodin piensisustuksessa, kuten kattauksessa, tekstiileissä, kylpyhuoneen tarvikkeissa, koristelussa ja kukkaruukuissa. Lista on lähes loputon.



D Design Letters. Täydellistä pohjoismaista tyylikkyyttä tanskalaisittain.







E Eightmood. Sisustusbrändi, josta kuulin vasta vähän aikaa sitten. Suosittelen lämpimästi kurkkaamaan merkin kotisivuille.



F Flyygeli. In my dreams...





Flyygelikuva täältä

G Gerbera. Yksi suosikkikukkasistani. Gerberoita saa myös oransseina ja keltaisina, jotka sopivat ihanasti syksyiseen kukkakimppuun.





H Home Office. Kirjoituspöydän äärellä viihtyminen on sekä opiskelijoille että työssäkäyville varsin tärkeää. Koulujutut ja tenttiin lukemiset hoidan ryhmätöitä lukuunottamatta kotona. Lisää kotitoimistoaiheisia postauksia luvassa myöhemmin, edellinen on luettavissa täällä.










I Ikkunat. Mielellään isot ikkunat, jos saa valita.

J Järjestys. Mielestäni tavarat kuuluvat omille paikoilleen ja siivoaminenkin on oikeastaan varsin mukavaa.

K Klassinen. Omaa silmääni miellyttää eniten klassinen tai maalaisromanttinen sisustustyyli, moderneilla design-yksityiskohdilla täydennettynä.

L Liljat. Liljat ovat ehkä maailman kauneimpia kukkia ja liljakimppu tuo mukanaan kotiin ripauksen ylellisyyttä.



M Maljakot. Pitäähän kukille vaasit olla vai mitä? ;)

N Nuotit. Pidän usein kotona pianonkantta auki ja miellän esillä olevat nuottipaperit todella tärkeäksi osaksi sisustustamme.



O Olohuone. Olen todella mieltynyt avariin tiloihin, ja unelmakodissani olisi iso olohuone ja iso ihana sohva... No ainahan voi unelmoida vai mitä? ;)



P Piano. Ehkä kotimme minulle rakkain ja tärkein sisutuksellinen elementti ♥♥



Q Quotes. Kotiin on helppo luoda persoonallisuutta keräämällä erilaisia mietelauseita kehyksiin tai vaikka liitutaulupohjille. Mietelauseihin liittyviä postauksia tulossa lisää pian!



R Riviera Maison. Hollantilaisbrändin maalaisromanttinen tyyli on jokaista koriste-esinettä myöten täsmälleen omaan makuuni.

S Sisäpiha. Unelmakotini ikkunat suuntautuisivat rauhalliselle ja idylliselle sisäpihalle. Ehkä vielä joskus...

T Taulut. Ja taide. Vaikka muutoin pidän neutraaleilla väreillä sisustamisesta, raikastan valkoisia seiniä erilaisilla tauluilla ja taideteoksilla.

U Uudet tekstiilit. Kodin ilmettä saa muutettua edullisesti ja vaivattomasti tekstiileitä, kuten verhoja, tyynynpäällysiä tai mattoja, vaihtamalla. Ja kukapa ei nukkuisi erityisen makeasti uusien lakanoiden välissä. ;)



V Villeroy&Boch. Kotonamme on paljon Villeroy&Boch -astioita, ja olen erityisen mieltynyt New Wave -astiastoon. Suloisista joulu- tai pääsiäisteema-astioista puhumattakaan!



W Walk-in Closet. Kaikki minut tuntevat ihmeset varmaan tietävät kuinka kovasti haluaisin kunnon vaatehuoneen. I really need it!!!

X Xtra Space. Sama juttu kuin edellä mainitussa...

Y Yksityiskohdat. Persoonalliset pikkujutut ja erilaiset yksityiskohdat tekevät kodista kodin.

Z Zarro. Uskomattoman ihana sisustuskauppa, suosittelen todellakin tutustumaan heidän valikoimiinsa, jos ette vielä sitä ole tehneet!

Å Åbo. Viihdyn todella hyvin Helsinki-Espoo -akselilla, mutta voisin kuvitella asuvani myös Turussa tai Naantalissa

Ä Äänet. Täydellisessä hiljaisuudessa en tykkäisi asua. Pidän kaupungin äänistä, jopa kadulla ajavien autojen äänistä. Naapurien musisointia, kuten huilun- tai viulunsoittoakaan, en missään tapauksessa pane pahitteeksi. Tervetuloa kaikki muusikot naapureikseni :D

Ö Östersjön. A Dream of a Beach House. Koti Itämeren rannalla olisi ihana ;) Saan usein tiedusteluita blogini nimestä, joten blogin nimen alkuperästä tulossa postaus sitä toivoneiden iloksi!

No comments:

Post a Comment