Friday 8 May 2015

Summer Party

Toukokuun sekä alkukesän päivät ovat mielestäni vuoden parasta aikaa. Joka vuosi odotan innolla kevään ylioppilas- ja valmistujaisjuhlien kutsukorttien putoamista postilaatikkoon, kukkakaupoissa ruusuostoksilla pyörimistä sekä juhlien ihanaa ja iloista kesäistä tunnelmaa.

Tänä vuonna olen onnellisessa asemassa, sillä saan vihdoinkin käteeni todistuksen kandidaatintutkinnosta kesäkuun neljäntenä päivänä, eli tismalleen samana päivänä kuin valmistuin ylioppilaaksi neljä vuotta sitten. En voisi olla juurikaan onnelisempi. Kova pakertaminen koulutehtävien ja lukuisten tenttien (ja kröhöm... uusintatenttien) parissa on tuottanut tulosta saavuttaessani itselleni tärkeän välietapin opinnoissani. Siitä syystä tämä tyttö kerääkin alla mina nära och kära juhlistamaan tekniikan kandidaatiksi valmistumistani kotiimme kesäkuun alun viikonloppuna.



Voitte siis varmasti uskoa, että juhlavalmistelut ovat jo käynnissä täydessä tohinassa. Keräsin jo useita viikkoja sitten lukuisia juhlaideoita Kotilieden Kotiliesi Juhlat -lehdestä. Lehdessä on esitelty erilaisiin kesän juhliin sopivia reseptejä, vinkkejä pöydän kattamiseen, mystiset dress codet sekä ideoita kutsukorttien tekemiseen. Lehdessä on myös menu-ehdotelma sunnuntaista äitienpäivää varten.


Toki taannoiselta Lontoon matkaltanikin tarttui mukaan kaikenlaista pientä juhlieni järjestelyjä varten. Harrodsilla pyöriessäni löysin suloisten teekuppien seasta herkullisenvärisen (täydellisestä nimestä nyt puhumattakaan;)) Tea Fit For a Queen -reseptikirjasen, joka näyttäisi olevan saatavilla myös täältä. Selailin tänään kirjasen läpi ja en voisi olla tyytyväisempi ostokseeni, tai miltä teidän mielestä kuulostaisi Dark Chocolate Squares, Rose and Almond Cake tai Champagne Cocktail...


Ajattelin jatkaa yhtä herkullisissa tunnelmissa ja jakaa viikonloppuna teille uskomattoman helpon ja nopean marjapiirakkareseptin, joka sopii taatusti myös äitienpäivän aamukahveille. Ja muistakaa käydä ostamassa Pauligin Juhla Mokka Onnea Äiti -kahvia!! Happy weekend 

No comments:

Post a Comment