Thursday 7 May 2015

Beautiful Possibilities

Hej på er alla, ja ihanaa, aurinkoista torstaita. Ensinnäkin suuret kiitokset lähettämistänne tsemppiviesteistä eilen julkaistuun ensimmäiseen blogipostaukseeni liittyen.

Tänään aloitin aamuni kierrellen Sellon sisustuskaupoissa suunnitellen tulevien valmistujaisjuhlieni kahvipöydän kattausta. Mukaan lähti kasapäin inspiraatiota ja toki to shop -listani hiukan piteni...;)
Kukkakuosien sekä pastellivärien, erityisesti hennon vaaleanpunaisen ja omenanvihreän, yhdistelmät näyttivät silmääni todella raikkailta sekä pöytätekstiileissä että astioissa.

Suurensuuria juhlia en tällä kertaa aio järjestää, isommat kemut saavat odottaa ylemmän tutkintoni valmistumista, mutta mielestäni on ihanaa kerätä alla mina nära och kära yhteen ja päästä samalla juhlistamaan alkavaa kesää. Juhliin liittyvistä järjestelyistä ja ideoista postailen loppuviikon aikana, onhan keväinen juhla, äitienpäiväkin, jo ensi sunnuntaina.

Loppupäivän vietänkin suurimmalta osin tenttikirjojen parissa, sillä ensi viikon agendalla minulla on alkavien kesätöiden lisäksi useampikin tentti (wish me luck...). Opiskeluaiheisiakin postauksia on siis luvassa ennen kesää.

Loppuun vielä suloinen mietelause, jonka löysin Lontoosta ostamani IdealHome -lehden mukana tulleesta postikortista.

"Life is Full of Beautiful Possibilities"

Niinpä, kauniita ja ihania mahdollisuuksia, oli kyseessä sitten työnteko, opiskelut, blogin kirjoittaminen tai mikä tahansa ;)



No comments:

Post a Comment