Friday 4 September 2015

Decor Season Sales

I collected here some of my favorite decor items from summer season sales.

Kesäsesongin päättyessä kaupoilta saattaa löytyä ihania sisustusyksityiskohtia reippailla alennusprosenteilla varustettuna. Kokosin muutamia omia suosikkejani, joita season salet usein sisältävät.

1. Summer textiles. Or what do you think about these lovely pink and beige cushion covers with sewed raspberries and blueberries on;)

1. Sesonkitekstiileitä voi yleensä hamstrata alelaareista. Kodin ilmettä voi raikastaa esimerkiksi pastellinvärisillä koristetyynynpäällisiä (apua puhun taas tyynyistä ja tyynyliinoista...), joita on saatavilla muun muassa Stockmannilta. Tänä kesänä löysin Pentikin poistotuotteiden joukosta kaksi kesämalliston valikoimiin kuulunutta koristetyynynpäällisiä. Hempeä roosa ja vaalea beige näyttivät silmääni niin hyviltä yhdessä, että päätin ostaa kummatkin. Tyynyliinojen kohokuvioidut vadelmat ja mustikat veivät sydämeni lopullisesti, eikä reilu kymppi ollut lainkaan paha hinta näistä ihanuuksista ;)






2. Little candles in shape of butterflies and roses.

2. Bongasin kaupoilta myös erilaisia hempeän värisiä kynttilöitä. Kukan- ja perhosenmuotoiset kynttilät olivat kesäsesongin päättyessä reilussa alennuksessa.



3. Different candle holders and lanterns. 

3. "Pitsisen" näköinen lyhty löytyi myös Pentikin poistotuotteiden joukosta.




4. And little soaps in shape of hearts.

4. Kylpyhuoneeseemme hankin suloiset sydämenmuotoiset saippuat. Alennuksessa oli myös vastaavat pikkusaippuat simpukanmuotoisina.


No comments:

Post a Comment