Thursday 3 March 2016

Happy March!

Hello there and happy March! These last few sunny days have been something so wonderful and I even had to take my sunnies with me! I'm feeling quite excited and motivated right now so I collected few points (marked below with ) why to be motivated for you also. And here is also mirror selfie and outfit picture(!!!) from last weekend. Have very motivated last days of week!

♥ Paris theme @ Stockmann
♥Tulips and other flowers
♥ Spring is coming!  And so is summer  ;)
♥ Philosophy and history studies (During this spring I decided to take courses which are very different from technological or economical studies, probably the best decision I've ever made because of...)
        ♥ ...New aspects and view points
        ♥ ...Thinking outside of the box
♥ You -app




Sunnies // Ray-Ban
Fur Collar // Zara
Camel coat // Zara
iPhone case // Glitter

Heippa kaikille ja ihanaa alkanutta maaliskuuta! Viimeaikaiset aurinkoiset päivät ovat olleet jotakin niin käsittämättömän ihanaa ja muutaman päivänä olenkin ottanut myös aurinkolasit mukaani. Kevät on tuonnut mukanaan auringon lisäksi myös ainakin omalle kohdalleni paljon innostusta ja motivaatiota kaikkia uusia juttuja kohtaan. Kokosin teillekin muutaman inspiroivan pointin (merkittyinä ♥:llä), josta toivottavasti olisi teille motivaatioksi asti. Niin ja kaiken lisäksi tässä olisi selfie ja asukuva (!!!) kuluneelta viikolta!

♥ Paris -teema @ Stockmann
♥ Tulppaanit ja muut kukkaset
♥ Kevät tulee, ja niin tulee kesäkin ;)
♥ Filosofian ja historian opinnot (Tänä keväänä päätin opiskella jotain aivan muuta kuin teknistä tai kaupallista alaa, mikä oli ehkä elämäni parhaimpia päätöksiä, sillä...)
     ♥...uusia ajatuksia ja näkökulmia
     ♥ ...mukavuusalueelta poistuminen
♥ You -appi

No comments:

Post a Comment